Müdürümüz Op. Dr. İsmail KARA Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesini Ziyaret Etti.
12 Ekim 2023

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2023 Yılı Aylık Değerlendirme Toplantısı Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara'nın katılımları ile gerçekleştirildi.
Hastane Başhekimi Doç. Dr. A.Taylan Çebi tarafından Bakanlığımız Verimlilik kriterleri doğrultusunda tıbbi, idari ve mali konularda değerlendirmelerde bulunarak sağlık tesisi faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Sağlık hizmetlerinin genel durumu hakkında yapılan bilgilendirme sunumuyla başlayan toplantıda, Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmet kalitesinin artırılması, kurumlar arası koordinasyon ve belirlenen stratejiler ile çalışmalar detaylı şekilde değerlendirildi ve gerekli planlamalar oluşturuldu.
Toplantıya Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mustafa Mızrak, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hakkı Yıldız, İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Uzman Personeller ile Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticileri katıldı.

• WhatsApp Image 2023-10-12 at 16.33.09.jpeg
  • WhatsApp Image 2023-10-12 at 16.33.18.jpeg