31 Ocak 2024

Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı Karabük İl Sağlık Müdürü Op.Dr.İsmail KARA'nın katılımları ile gerçekleştirildi.
Hastane Başhekimi Doç.Dr. A.Taylan ÇEBİ, Bakanlığımız Verimlilik kriterleri doğrultusunda 2023 yılı dönemine ait tıbbi, idari ve mali konularda değerlendirmelerde bulunarak sağlık tesisi faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.
Toplantıya Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr Bekir Poçan, Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Turhan Sarıcı,  Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mustafa Mızrak, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hakkı Yıldız ile Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticileri katıldı.

• adsh değerlendirme
  • 2023 Değerlendirme Toplantı Ad