Eskipazar İlçe Entegre Devlet Hastanesi 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı
14 Şubat 2024

Eskipazar İlçe Entegre Devlet Hastanesi 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı Karabük İl Sağlık Müdürü Op.Dr.İsmail KARA'nın katılımları ile gerçekleştirildi.
Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Aybala CEBECİK ÖZCAN, Bakanlığımız Verimlilik kriterleri doğrultusunda 2023 yılı dönemine ait tıbbi, idari ve mali konularda değerlendirmelerde bulunarak sağlık tesisi faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.
Toplantıya Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mustafa Mızrak, müdürlüğümüz Bilişim Uzm. Hacı Bayram Yıldız ile Yenice Devlet Hastanesi yöneticileri katıldı.Eskipazar İlçe Entegre Devlet Hastanesi polikliniklerini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti, yeni başlayan hekimlerimize de görevlerinde başarılar diledi ayrıca vatandaşlarımızın da görüş ve önerilerini dinledi.
  • eskipazar
  • eskipazr