Evde Sağlık Ekiplerimize Başarı Belgeleri Verildi.
19 Nisan 2018

İlimizde 2010 yılından itibaren hizmet vermekte olan Evde Sağlık Hizmetleri birimimize, açıldığı günden itibaren günümüze kadar ki süreçte 4046 hasta müracaatı olmuş ve istisnasız her biri değerlendirilmiştir.  2018 yılı Nisan ayı itibarı ile aktif 1174 hastaya yerinde sağlık hizmeti sunumuna devam edilmektedir.

Ekiplerimiz tarafından yatağa tam bağımlı ya da yarım bağımlı, bedensel ya da zihinsel engeli nedeniyle evde tıbbi desteğe ihtiyacı olan hastalar,  kanserin son evresinde olan hastalar, yerinden kalkamayan obez hastalar, ilerici derece kas hastalığı veya nörolojik hastalığı olan hastalar başta olmak üzere birçok hastaya yerinde yapılan ziyaretlerle sağlık hizmeti sunulmaktadır. Nitekim hastalara yapılan ziyaret sıklığı göz önünde bulundurulduğunda ekiplerimiz Türkiye genelinde 5. sırada yer almaktadır. Özveri ve emek isteyen koruyucu, tedavi ve rehabilite edici sağlık bakımının etkili biçimde sürdürülmesi amacını güderek; bireye ve aileye yaşadığı ortamda evde sağlık hizmeti sunan personellerimizden Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Hakan DEMİROĞLU ve Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr.Fatma COŞKUN ÖZDEMİR'e göstermiş oldukları üstüne gayret ve başarıdan dolayı İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ahmet SARI ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr .İsmail Kara  tarafından  sayın Valimiz Kemal ÇEBER'in onayı ile başarı belgeleri verilmiştir. Ayrıca Yenice Devlet Hastanesi evde sağlık hizmeti biriminde görev yapan sağlık memuru Yüksel HARMANCI'ya da Yenice Kaymaklığımızın onayı ile başarı belgesi verilmiştir. Bu kapsamda tüm hastalarımıza acil şifalar diler, çalışmalarından dolayı evde sağlık ekiplerimize teşekkür ederiz.

• DSCF5194.JPG
  • DSCF5197.JPG